Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka

Neohodnoceno
699 Kč
Skladem (5 ks)

Autor: Tajovský Pospěchová Petra
Nakladatel: Smart Press
Rok vydání: 2023

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. ***************** Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: * 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin * 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční * 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map * 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.97 kg
EAN: 9788088244318
Autor: Tajovský Pospěchová Petra
Rok vydání: 2023
Nakladatel: Smart Press
Vazba: Pevná
Počet stran: 320

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola