Cukrářská technologie

395 Kč –20 %
95828 cukrarska technologie
395 Kč –20 % 316 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Autor: Půlpánová Alena
Nakladatel: R plus
Rok vydání: 2013

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pom...

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 700 Kč
Věrnostní program
Věrnostní program
Zaregistujte se!
Prodejna v centru Liberce
Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!

Detailní popis produktu

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.82 kg
EAN: 9788090409316
Autor: Půlpánová Alena
Rok vydání: 2013
Nakladatel: R plus
Vazba: Pevná
Počet stran: 286
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola