Domácí špajzka

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaciDoplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.904 kg |
EAN: | 9788026426981 |
Autor: | Kamila Procházková |
Rok vydání: | 2019 |
Nakladatel: | CPRESS |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 312 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář