Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

249 Kč
Skladem (2 ks)

Autor: Bothe Carsten
Nakladatel: Vašut
Rok vydání: 2021

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příklad...

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 700 Kč
Věrnostní program
Věrnostní program
Zaregistujte se!
Prodejna v centru Liberce
Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!

Detailní popis produktu

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.26 kg
EAN: 9788075412393
Autor: Bothe Carsten
Rok vydání: 2021
Nakladatel: Vašut
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 88

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola