Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Kamenný obchod
v centru Liberce
Související produkty
Detailní popis produktu
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví. Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.87 kg |
| EAN: | 9788027131525 |
| Autor: | Davisová Holly |
| Rok vydání: | 2021 |
| Nakladatel: | Grada |
| Vazba: | Pevná |
| Počet stran: | 272 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář