Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury

Neohodnoceno
448 Kč
Skladem (1 ks)

Autor: Hayley Barisa Ryczek
Nakladatel: KOSMAS s.r.o.
Rok vydání: 2023

Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdra...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Lidé opět objevují výrobu, chuť apřínosy potravin sživými kulturami. Fermentované výrobky odjogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. Anaprosto právem! Najdete vnich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
EAN: 9788088428183
Autor: Hayley Barisa Ryczek
Rok vydání: 2023
Nakladatel: KOSMAS s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola