Japonská kuchyně - Jak na to

Neohodnoceno
199 Kč
Skladem (1 ks)

Autor: Jahnke Beate Mari
Nakladatel: Vašut
Rok vydání: 2022

Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dne...

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce

Detailní popis produktu

Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.17 kg
EAN: 9788075413338
Autor: Jahnke Beate Mari
Rok vydání: 2022
Nakladatel: Vašut
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 62

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola