Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: Kristýna BubeníkováNakladatel: CPRESSRok vydání: 2023Pamatujete, jak chutnala buchta od babičky? Taková ta poctivá – z másla, sádla, cukru a bez moderních náhražek....
Autor: Doležalová AlenaNakladatel: DonaRok vydání: 2023Kuchařka obsahuje v současné době nejoblíbenější recepty na přípravu moučníků. Jsou to přesně ty recepty, které kolují z...
Autor: Tajovský Pospěchová PetraNakladatel: Smart PressRok vydání: 2023Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem,...
Autor: Andrea Burešová LiškováNakladatel: XYZRok vydání: 2023Když se Andree Liškové narodili synové, začala jim péct dorty a tvořit pro ně postavičky z marcipánu. Z koníčku se...
Autor: Gabriela HradeckáNakladatel: CPRESSRok vydání: 2023Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká...
Autor: Navrátil Oldřich, Rychvalský LubošNakladatel: EsenceRok vydání: 2023Všechny potraviny se dají nápaditě zpracovat do posledního kousku – a Oldřich Navrátil s Lubošem...
Autor: Bothe CarstenNakladatel: VašutRok vydání: 2020Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!
Ať už porážíte...
Autor: Mikeš VladimírNakladatel: DokořánRok vydání: 2023Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství...
Autor: neuvedenNakladatel: ApetitRok vydání: 2023První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíb...
Autor: Béla HamvasNakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: 2023Publikace shrnuje základní duchovní principy konzumace vína a přibližuje stav maďarského vinařství.
Autor: Greger MichaelNakladatel: NoxiRok vydání: 2023Michael Greger, M.D., autor bestsellerů Jak nezemřít a Jak nedietovat, je zakladatelem webu Nutritionfacts.org, jehož cílem...