Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: Nakladatel: EUROMEDIA GROUP,k.s.Rok vydání: 2013V jedinečné kuchařce prozrazují dva špičkoví šéfkuchaři své nejlepší recepty, které vybrali s výživovými specialisty a...
Autor: Hamannová BrigitteNakladatel: DialogRok vydání: 2013Když se dobře najíme, cítíme se sytí. Jenže snědli jsme opravdu to, co naše tělo potřebovalo ze všeho nejvíce? Pokud...
Autor: neuvedenNakladatel: ApetitRok vydání: 2013Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází!
Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý...
Autor: Mejstřík JiříNakladatel: AnagRok vydání: 2012Filozofický význam poznání vína spočívá v tom, že se vzpírá každému čistě rozumovému přístupu. Ve správném rozpoznávání...
Autor: neuvedenNakladatel: ApetitRok vydání: 2012První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů
První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na...
Autor: Niviaq KorneliussenNakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: 2012Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař...
Autor: Vašák JaroslavNakladatel: SANTALRok vydání: 2012Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce....
Autor: Russo RuthannNakladatel: FontánaRok vydání: neuvedenKonečně kniha, která nabízí jasný a ucelený přehled o tom, co to znamená stát se vitariánem. Pokud uvažujete o...
Autor: Dyk VladimírNakladatel: GradaRok vydání: 2012Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka...
Autor: Gahm BernhardNakladatel: GradaRok vydání: 2012Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí...
Autor: Nakladatel: EUROMEDIA GROUP,k.s.Rok vydání: 2011Pro mnohé z nás není vždy snadné najít čas na nakupování a vaření. Linda Doeserová však dokazuje, že příprava chutných a...