Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: Nakladatel: Knihkupectví a antikvariát FryčRok vydání: 2011Lidé, kteří se narodili v „kulinářském znamení“, se scházejí na španělském gastronomickém veletrhu Madrid...
Autor: Frej DavidNakladatel: EminentRok vydání: 2010Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce...
Autor: Milan MyslivečekNakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: 2010Užitkové rostliny poskytovaly člověku nejen nezbytnou potravu, ale také oděv, stavební materiál, různá důležitá...
Autor: Pavloušek PavelNakladatel: GradaRok vydání: 2010Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale...
Autor: Müllerová AdélaNakladatel: PlotRok vydání: 2010Unikátní publikace Velká kniha hádanek obsahuje více než 600 hádanek setříděných do osmi tematických okruhů. Takto rozsáhlá...
Autor: Lužná DagmarNakladatel: AnagRok vydání: 2010Kniha vás provede makrobiotikou pro děti a nejen pro ně - je určena rovněž těhotným a kojícím ženám. Jako bonus obsahuje kniha...
Autor: Nakladatel: Fryč MartinRok vydání: 2010Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší...
Autor: Trnková KláraNakladatel: STUDIO TrnkaRok vydání: 2009Knížka navazuje na oblíbenou řadu Tajných receptů, obsahuje řadu cenných rad a receptů pro dobré hospodyňky....
Autor: Karel NešporNakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: 2009Rok, tak jak ho prožíváme, se skládá nejen z všedních dnů, plných práce, shonu a neklidu. Jejich tok přerušují dny...
Autor: Whitehouse MaureenNakladatel: EugenikaRok vydání: 2009Jsme-li ve spojení se svou duší, můžeme jíst, co chceme, pokud to podporuje naše spojení s božstvem. V této knize...
Autor: Elisabeth Kübler-RossNakladatel: ANAG nakladatelstvíRok vydání: 2009Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti....