Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: William StyronNakladatel: PORTÁLRok vydání: 2008Přírodniny, plastové kelímky, lahve a víčka, kartony, modelovací hmoty, textilie, těstoviny, čočka a další potraviny se v...
Autor: neuvedenNakladatel: AnagramRok vydání: 2007Kouzelné mozaikové šperky v mnoha různých stylech - originální brože, náhrdelníky, náušnice, náramky i další doplňky z...
Autor: Dahlke RuedigerNakladatel: FontánaRok vydání: 2007Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního...
Autor: Dahlke RuedigerNakladatel: FontánaRok vydání: 2007Autor, lékař a specialista na výživu popisuje v této knize tři základní pilíře zdravé výživy. Správná výživa podporuje...
Autor: neuvedenNakladatel: AnagramRok vydání: 2007K malování na hedvábí technikou šibori potřebujete hedvábí, žehličku, vlnu, barvy na hedvábí, které lze fixovat napařováním,...
Autor: Milan MyslivečekNakladatel: GRADA PUBLISHINGRok vydání: 2007Kniha nabízí spoustu jednoduchých nápadů na uspořádání vašeho večírku. Krok za krokem vás bude inspirovat k...
Autor: Nakladatel: EUROMEDIA GROUP,k.s.Rok vydání: 2006Stejně jako předcházející jeho knihy je i tato kniha Provensálské recepty pomůckou pro všechny ty, kteří se rozhodli...
Autor: Momčilová Pavla, Mengerová OlgaNakladatel: Medica PublishingRok vydání: 20042. vydání úspěšného titulu vedoucí dietní sestry IKEM a autorky knížek o zdravé výživě o...
Autor: Nakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: 2005Kniha ruského lékaře přináší informace o geneticky modifikovaných, syntetických a jiných škodlivých produktech, kteří se tváří...
Autor: Momčilová PavlaNakladatel: Medica PublishingRok vydání: 2007Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé...
Autor: Binder EgonNakladatel: GradaRok vydání: 2005Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití...
Autor: Oliver SacksNakladatel: Knihkupectví a antikvariát FryčRok vydání: 2004V úvodu lékař specialista vysvětluje příčiny onemocnění a jejich podstatu. Rizika vzniku choroby a...