Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: Kingstonová LaniNakladatel: PráhRok vydání: 2023Kofeinem prosycená cesta, která vám odhalí pestrost kávové kultury, historii kávových zrn a příběhy a recepty z celého...
Autor: neuvedenNakladatel: ApetitRok vydání: 2025Zelenina nemusí být jen příloha! Objevte její skutečný potenciál s kuchařkou Abeceda zeleniny z dílny časopisu Apetit. Najdete v...
Autor: neuvedenNakladatel: EsenceRok vydání: 2025Litinový hrnec je skutečným outdoorovým snem a je jako stvořený pro vaření v lůně přírody. S holandskou troubou neboli hrncem du...
Autor: Zdena JustováNakladatel: CPRESSRok vydání: 2025Rostlinná kuchyně je pestrá, výživná a neskutečně chutná – stačí vědět, jak na to. Tato inspirativní kuchařka nabízí...
Autor: Iva Trhoňová, Ludmila GottwaldováNakladatel: CPRESSRok vydání: 2024Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího...
Autor: Stejk, Lea StekláNakladatel: CPRESSRok vydání: 2025Rádi si pochutnáte na dobrém jídle, ale chybí vám inspirace? Tato kuchařka je plná osvědčených receptů, které zvládne...
Autor: Jakešová HedvikaNakladatel: EsenceRok vydání: 2025Plánujete změnu, ale nevíte, kde začít? Je důležitější výživa nebo pohyb? A když pohyb, tak kolik ho má být? Musíte být...
Autor: kolektiv autorůNakladatel: EsenceRok vydání: 2025Další z řady skautských kuchařek, tentokrát s recepty, které jsou vymyšlené tak, aby se daly připravit pro větší množství...
Autor: Jonáš Josef, Kuchař JiříNakladatel: EminentRok vydání: 2015Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem, tak zní podtitul této...
Autor: Fania LewandoNakladatel: GaramondRok vydání: 2025Z jidiš přeložená kuchařka Fanii Lewando, prvně vydaná v roce 1938, nabízí osmdesát vegetariánských variací na tradiční...
Autor: Michopulu HanaNakladatel: Plethora, s.r.o.Rok vydání: 2025Kuchařka pro všechny, kdo se snaží omezit výdaje za jídlo, ale zároveň chtějí udržet jeho kvalitu. Ať už...