Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.
Autor: neuvedenNakladatel: ApetitRok vydání: 2025Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se můžete na jednoduché pečení (sladké i slané) a také spoustu tipů, jak si...
Autor: Wagner Petr, Patlejchová EvaNakladatel: TritonRok vydání: 2017Cukrovka je pojem označující skupinu onemocnění, která postihují nejen metabolismus cukrů, ale i tuků a...
Autor: Kristýna BubeníkováNakladatel: CPRESSRok vydání: 2024Přeneste se spolu s autorkou do dětství k maminčině stolu, k babičce na vesnici nebo do školní jídelny mezi...
Autor: Janovská PavlaNakladatel: COMPUTER MEDIARok vydání: 2024Trpíte diabetem 2. typu, nadváhou či obezitou a chcete to změnit? Nebo naopak – chcete si udržet zdraví a vyhnout...
Autor: Sarna Anita, Krupecka KarolinaNakladatel: MytagoRok vydání: 2024Vydej se na kulinářské dobrodružství s oficiální kuchařkou ze Zaklínače. Ať už jsi fanoušek světa...
Autor: Halatová VladěnaNakladatel: Halatová VladěnaRok vydání: 2024Kniha obsahuje přes 60 tradičních receptů na sladké pečení bez lepku a dalších alergenů.
Tato kniha nahrazuje...
Autor: Doležalová AlenaNakladatel: DonaRok vydání: 2022Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska...
Autor: Winterová KateřinaNakladatel: Edice České televizeRok vydání: 2024Pokud už jste propadli kouzlu původních odrůd ovoce a zeleniny, nebo je teprve objevujete, kniha Herbář...
Autor: Francine CuldautNakladatel: KOSMAS s.r.o.Rok vydání: Hildegarda z Bingenu ve středověku pozorovala účinky mnoha potravin, jako je špalda, fenykl, kaštany a řady bylinek...