Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
EAN: | 9788024757858 |
Autor: | Lorenz-Ladener Claudia |
Rok vydání: | 2016 |
Nakladatel: | Grada |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 120 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář