Pálíme ovoce

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Kamenný obchod
v centru Liberce
Související produkty
Detailní popis produktu
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti zpraxe a výuky.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.33 kg |
| EAN: | 9788074332821 |
| Autor: | Hagmann Klaus, Essich Birgit |
| Rok vydání: | 2020 |
| Nakladatel: | Víkend |
| Vazba: | Pevná |
| Počet stran: | 96 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář