Přirozená strava našich předků 2. díl - Spalování tuků jako zdroj energie

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků – 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora Gedgaudasová výhody ketonové diety (nebo diety spalování tuků), která odvrátí váš metabolismus od závislosti na cukru a promění jej na spalování zdravých tuků. Četné studie z posledních let vyvrátily negativní kampaň proti nasyceným tukům a cholesterolu. Ged-gaudasová zde objasňuje, proč tukům neříkáme „ne, ne“, ale naopak „ano, ano“ – pokud víme, které tuky máme konzumovat. Ve své přístupné, velmi živě napsané knize, také přináší praktický plán jídelníčku a recepty. Kniha Přirozená strava našich předků – 2. díl nám vysvětluje, jak nás ketonová dieta přinutí přijímat celkově méně kalorií a přitom se dobře cítit, lépe vypadat, jasně myslet a déle žít. „Úžasně akční kniha, která čtenáře láskyplně vede od otázek „proč“ k odpovědi „jak“.“ Dr. David Perlmutter, autor knihy Moučný mozek (Grain Brain) „Unikátní a důkladný příspěvek k této problematice“ Nina Teicholz, autorka knihy Tuk – velké překvapení (The Big Fat Surprise) Nora Gedgaudas, CNS, NTP, BCHN je autorkou knihy Přirozená strava našich předků a všeobecně uznávanou odbornicí na vše, čemu se běžně říká paleo dieta. Je poradkyní na výživu, učitelkou a také přednášející na tato témata. Má soukromou praxi v Portlandu, Oregon. Pro další informace a materiál si přečtěte její webovou stránku: www.primalfatburner.com.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.58 kg |
EAN: | 9788076511125 |
Autor: | Gedgaudas Nora |
Rok vydání: | 2022 |
Nakladatel: | Fontána |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 373 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář