Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

Neohodnoceno
399 Kč
Skladem (2 ks)

Autor: Strnadelová Vladimíra, Zerzán Jan
Nakladatel: Anag
Rok vydání: 2021

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často ta...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina). K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici. Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.51 kg
EAN: 9788075543370
Autor: Strnadelová Vladimíra, Zerzán Jan
Rok vydání: 2021
Nakladatel: Anag
Vazba: Pevná
Počet stran: 336

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola