Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Kamenný obchod
v centru Liberce
Související produkty
Detailní popis produktu
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. Najdete zde ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak ovlivňují naše zdraví. Pokrmy připravené podle receptů nutriční terapeutky spolu s ostatními doporučeními pomohou předcházet ateroskleróze a zmírnit její následky – srdečně-cévní nemocnění. Kniha je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukční dietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.238 kg |
| EAN: | 9788076019782 |
| Autor: | Vladimíra Havlová, Alexandra Jirkovská |
| Rok vydání: | 2024 |
| Nakladatel: | Vyšehrad |
| Vazba: | Brožovaná |
| Ilustrátor: | Kateřina Urbanová |
| Počet stran: | 152 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář