Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Kamenný obchod
v centru Liberce
Související produkty
Detailní popis produktu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Učebnice a jazyky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 9788071689522 |
| Autor: | Sedláčková Hana |
| Rok vydání: | 2010 |
| Nakladatel: | Fortuna |
| Vazba: | Brožovaná |
| Počet stran: | 86 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář