Uchovávání úrody: tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Neohodnoceno
230 Kč
Skladem (1 ks)

Autor: Eva Hauserová
Nakladatel: KOSMAS s.r.o.
Rok vydání: 2019

Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkuše...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahrada, pokojové rostliny
EAN: 9788090685239
Autor: Eva Hauserová
Rok vydání: 2019
Nakladatel: KOSMAS s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola