Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.65 kg |
EAN: | 9788027103157 |
Autor: | Katz Sandor Ellix |
Rok vydání: | 2021 |
Nakladatel: | Alferia |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 342 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář