Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
EAN: | 9788027106523 |
Autor: | Schmid Jeremy |
Rok vydání: | 2018 |
Nakladatel: | Grada |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 160 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář