Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Dárek zdarma
Ke každé objednávce

Doprava zdarma
nad 700 Kč

Věrnostní program
Zaregistujte se!

Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!
Související produkty
Detailní popis produktu
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.45 kg |
| EAN: | 9788027106523 |
| Autor: | Schmid Jeremy |
| Rok vydání: | 2018 |
| Nakladatel: | Grada |
| Vazba: | Pevná |
| Počet stran: | 160 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář