Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Neohodnoceno
349 Kč
Skladem (1 ks)

Autor: Schmid Jeremy
Nakladatel: Grada
Rok vydání: 2018

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok...

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 700 Kč
Věrnostní program
Věrnostní program
Zaregistujte se!
Prodejna v centru Liberce
Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!

Detailní popis produktu

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.45 kg
EAN: 9788027106523
Autor: Schmid Jeremy
Rok vydání: 2018
Nakladatel: Grada
Vazba: Pevná
Počet stran: 160

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola