Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Neohodnoceno
249 Kč
Skladem (2 ks)

Autor: Gahm Bernhard
Nakladatel: Grada
Rok vydání: 2012

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé...

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 700 Kč
Věrnostní program
Věrnostní program
Zaregistujte se!
Prodejna v centru Liberce
Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!

Detailní popis produktu

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 9788024742663
Autor: Gahm Bernhard
Rok vydání: 2012
Nakladatel: Grada
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 128

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola