Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Neohodnoceno
399 Kč
Skladem (2 ks)

Autor: Hort Stefanie
Nakladatel: Víkend
Rok vydání: 2025

Fascinující fermentace Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní ku...

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce

Detailní popis produktu

Fascinující fermentace

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.34 kg
EAN: 9788074334238
Autor: Hort Stefanie
Rok vydání: 2025
Nakladatel: Víkend
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 127

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola