Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Neohodnoceno
399 Kč
Skladem (2 ks)

Autor: Hort Stefanie
Nakladatel: Víkend
Rok vydání: 2025

Fascinující fermentace Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní ku...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Fascinující fermentace

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
Hmotnost: 0.34 kg
EAN: 9788074334238
Autor: Hort Stefanie
Rok vydání: 2025
Nakladatel: Víkend
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 127

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola