Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Fascinující fermentaceRadost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.
Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.
Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
EAN: | 9788074334238 |
Autor: | Hort Stefanie |
Rok vydání: | 2025 |
Nakladatel: | Víkend |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 127 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář