Zvěřina - Jak na to

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
EAN: | 9788075412553 |
Autor: | Mangold Matthias F. |
Rok vydání: | 2022 |
Nakladatel: | Vašut |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 64 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář