Zvěřinová kuchařka

Garance doručení
nepoškozeného zboží

Doprava zdarma
nad 1999 Kč

Kamenný obchod
v centru Liberce

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Související produkty
Detailní popis produktu
Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha. V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol: Polévky Paštiky Speciality z vnitřností Guláše a ragú Pečená zvěřina Mletá zvěřina Pikantní zvěřina Omáčky Rolády, závitky a řízky Minutky Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře Saláty a jiné recepty Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází. Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
---|---|
EAN: | 9788026453307 |
Autor: | Dalibor Pačes |
Rok vydání: | 2024 |
Nakladatel: | CPRESS |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 248 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář