Zvěřinová kuchařka

Dárek zdarma
Ke každé objednávce

Doprava zdarma
nad 700 Kč

Věrnostní program
Zaregistujte se!

Prodejna v centru Liberce
Navštivte nás!
Související produkty
Detailní popis produktu
Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha. V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol: Polévky Paštiky Speciality z vnitřností Guláše a ragú Pečená zvěřina Mletá zvěřina Pikantní zvěřina Omáčky Rolády, závitky a řízky Minutky Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře Saláty a jiné recepty Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází. Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, zdravá výživa |
|---|---|
| EAN: | 9788026453307 |
| Autor: | Dalibor Pačes |
| Rok vydání: | 2024 |
| Nakladatel: | CPRESS |
| Vazba: | Brožovaná |
| Počet stran: | 248 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.