Zvěřinová kuchařka

Neohodnoceno
599 Kč
Skladem (1 ks)

Autor: Dalibor Pačes
Nakladatel: CPRESS
Rok vydání: 2024

Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha. V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol: Polévky Paštiky Speciality z vnitřností Guláše a ragú Pečená zvěřina Mletá zvěřina Pikantní zvěřina Omáčky Rolády, závitky a řízky Minutky Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře Saláty a jiné recepty Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který...

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 1999 Kč
Kamenný obchod v centru Liberce
Kamenný obchod
v centru Liberce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha. V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol: Polévky Paštiky Speciality z vnitřností Guláše a ragú Pečená zvěřina Mletá zvěřina Pikantní zvěřina Omáčky Rolády, závitky a řízky Minutky Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře Saláty a jiné recepty Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází. Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, zdravá výživa
EAN: 9788026453307
Autor: Dalibor Pačes
Rok vydání: 2024
Nakladatel: CPRESS
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 248

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola