Produkt:
CHVÁLA ČESKÉ KUCHYNĚ - BIBLE ČESKÉ GASTRONOMIE
649 Kč
- cena před speciální slevou
584 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-904757-1-7
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Parametry produktu:
Autor: |
DÖRFLOVÁ YVETTA,SCHREIBER HUGO |
Rok vydání: |
2016 |
Počet stran: |
482 |
Vazba: |
Pevná |
Nakladatel: |
PERSEUS |