Produkt:
EVOLUCE ČESKÉHO JÍDLA
378 Kč
- cena před speciální slevou
340 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-257-4443-7
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
Parametry produktu:
Autor: |
SZABO CHRISTIAN |
Rok vydání: |
2024 |
Počet stran: |
232 |
Vazba: |
Brožovaná |
Nakladatel: |
ARGO |