Knihkupectví a antikvariát Jaroslava Fryče

KNIHKUPECTVÍ

JIŽ 30 LET NA TRHU PRO VÁS.

přihlašování
E-mail:
Heslo:

E-mail:

Nové knihy
Produkt:

KOUZLO FERMENTACE S PLÍSNÍ KOJI

599 Kč - cena před speciální slevou
539 Kč - naše cena s DPH

0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-271-1342-2
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. ***** Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní. ***** V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete: • Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace). • Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin. • Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji. • Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.
Parametry produktu:
Autor: SHIH RICH A UMANSKY JEREMY
Rok vydání: 2023
Počet stran: 352
Vazba: Pevná
historie cen