Produkt:
KUCHAŘKA PRO DIALYZOVANÉ PACIENTY 130 RECEPTŮ
279 Kč
- cena před speciální slevou
251 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-87494-18-9
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob.
Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.
Parametry produktu:
Autor: |
DUBCOVÁ LENKA |
Rok vydání: |
2016 |
Počet stran: |
128 |
Vazba: |
Pevná |
Nakladatel: |
ALMI |