Produkt:
NAKLÁDÁME ZELENINU/ZDRAVĚ, RYCHLE, CHUTNĚ
299 Kč
- cena před speciální slevou
269 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-247-5785-8
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Parametry produktu:
Autor: |
LADENER-LORENZ CLAUDIA |
Rok vydání: |
2016 |
Počet stran: |
120 |
Vazba: |
Brožovaná |
Nakladatel: |
GRADA PUBLISHING |