Produkt:
TAJNOSTI FRANCOUZSKÉHO PEKAŘE
189 Kč
- cena před speciální slevou
170 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-257-1471-3
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
Parametry produktu:
Autor: |
MAYLE PETER ,AUZET GÉRARD |
Rok vydání: |
2015 |
Počet stran: |
132 |
Vazba: |
Pevná |
Nakladatel: |
ARGO |