Produkt:
UCHOVÁVÁNÍ ÚRODY
230 Kč
- cena před speciální slevou
207 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 978-80-906852-3-9
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
Parametry produktu:
Autor: |
KOL. |
Rok vydání: |
2019 |
Počet stran: |
82 |
Vazba: |
BROŽOVANÁ |
Nakladatel: |
Permakultura |