Produkt:
UZENÍ, NAKLÁDÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ MASA OD ŠUNKY PO ŽEBÍRKA
249 Kč
- cena před speciální slevou
224 Kč - naše cena s DPH
0% DPH
Part no./ISBN: 80-247-4266-3
Produkt je zařazen:
Popis produktu:
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Parametry produktu:
Autor: |
GAHM BERNHARD |
Rok vydání: |
2012 |
Nakladatel: |
GRADA PUBLISHING |